تحميل Albert Heijn supermarkt 8.19 mod apk لأجهزة Android

اسم Albert Heijn supermarkt
فئة تسوّق
بحجم 71.6MB
شعبية 4440
الناشر Albert Heijn
نتيجة 6.0
تاريخ النشر 24/06/2022
تحميل تحميل
Google play Albert Heijn supermarkt Google Play

Mod Info:

Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn supermarkt مقدمة اللعبة :

Welkom bij de Albert Heijnsupermarktapp.
Met deAHappwordt boodschappen doen nóg makkelijker en persoonlijker.Maakmakkelijkje boodschappenlijstjeaan,bestel en wijzig jeboodschappendirectin de appenmis geen enkele Bonusaanbieding. Daarnaastspaar jemakkelijkje zegels digitaal(nooit meer zegels kwijt!), scan je met de zelfscanner snelje boodschappenin de winkelenheb je keuze uit meer dan 17.000 Allerhande recepten.
Benieuwd?Download deAlbert Heijnsupermarktapp en ontdek alle voordelen!

De voordelen op een rij:
✓Mis geen enkele Bonusaanbieding.
Altijd de beste aanbiedingen bij de hand in de AH app en op vrijdag de aanbiedingen van de volgende week al zien.Activeer Mijn Bonus Box en ontvang elke weekin deAH app5extra aanbiedingenin de box speciaal voor jou.

✓Makkelijk je boodschappenlijstje maken.
Vind je producten met de productenvinder of barcodescanner. Kies uit je (persoonlijke) Bonusaanbiedingen of eerdere aankopen. Of voeg de ingrediënten vanuit Allerhande recepten toe aan je boodschappenlijstje. Zet \’m daarna op looproute van jouw winkel of bestel online.

✓Je Bonuskaart altijd op zak.
Nooit meer zoeken naar je Bonuskaart bij de kassa van onze supermarkten. Maak \’m persoonlijk enontvangelke week extra korting op diverse producten.

✓Genoegkookinspiratie met 17.000 Allerhande recepten.
Geniet dagelijks van nieuweAllerhanderecepten en handige tips voor bij het koken enje favoriete recept staat zo op tafel!Wat eet jij vandaag?

✓Sneller de winkel door met de zelfscanner in de AH app.
Contactloos boodschappen doen met de AH app. Scan je boodschappen met je mobiel en betaal bij dezelfscankassa’sin de winkel.En de zelfscan bespaart ook nog tijd.

✓Makkelijker sparen in de AH app.
Nooit meer plakken, nooit meer zegeltjes kwijt. Spaar je zegels digitaal in de AH app, zo heb je altijd je (volle) spaarkaarten bij de hand. Ook je Koopzegels met 6% rente. Gewoon tijdens het boodschappen doen met je Bonuskaart.

✓Direct boodschappen bestellen en wijzigingen doen.
Kies je favoriete bezorgmoment en laat de boodschappen thuisbezorgen of haal je boodschappen op bij een AH Pick Up Point. Iets vergeten? Je kan tot 12 uur voor bezorging nog producten toevoegen aan je bestelling.

Met het downloaden van deze applicatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van de Albert Heijn app en de diensten die via de Albert Heijn app worden geleverd. Je kunt ze nalezen opwww.ah.nl/algemene-voorwaarden. Op deze applicatie is het privacy- en cookiebeleid van toepassing dat je kunt nalezen opwww.ah.nl/privacy.

De Albert Heijn app is een gratis service van Albert Heijn B.V., ingeschreven in Handelsregister KvK Amsterdam onder nummer 35012085, gevestigd aan de Provincialeweg 11 (1506 MA) te Zaandam. Aan deze applicatie zijn geen abonnementskosten verbonden.

Albert Heijn supermarkt لقطة شاشة اللعبة :

Albert Heijn supermarkt  لقطة شاشة

Albert Heijn supermarkt  لقطة شاشة

Albert Heijn supermarkt  لقطة شاشة

Albert Heijn supermarkt  لقطة شاشة

Albert Heijn supermarkt  لقطة شاشة

Albert Heijn supermarkt  لقطة شاشة

Albert Heijn supermarkt  لقطة شاشة

Albert Heijn supermarkt  لقطة شاشة

Albert Heijn supermarkt (71.6MB)

Add a Comment

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *