تحميل Studio Brussel 2022.6.1 mod apk لأجهزة Android

اسم Studio Brussel
فئة موسيقى وأغانٍ
بحجم 21.7MB
شعبية 6942
الناشر VRT
نتيجة 6.0
تاريخ النشر 23/06/2022
تحميل تحميل
Google play

Studio Brussel Google Play

Mod Info:

Studio Brussel

Studio Brussel مقدمة اللعبة :

Met deze applicatie voor smartphone heb je Studio Brussel altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete StuBru-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Dit alles in een herkenbare Stubru-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van Studio Brussel. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Nieuwsupdates en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Chromecast kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Je kan niet alleen naar Studio Brussel, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Klara en MNM, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits, MNM UrbaNice en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Studio Brussel لقطة شاشة اللعبة :

Studio Brussel  لقطة شاشة

Studio Brussel  لقطة شاشة

Studio Brussel  لقطة شاشة

Studio Brussel  لقطة شاشة

Studio Brussel (21.7MB)

Add a Comment

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *